试题

职称英语考试理工类补全短文练习

时间:2024-07-30 21:15:11 试题 我要投稿
  • 相关推荐

2017年职称英语考试理工类补全短文练习

  考试的通过离不开大量的习题练习,习题练习的过程可以加深对知识点的记忆。以下百分网小编整理的2017年职称英语考试理工类补全短文练习,希望对大家有所帮助,更多信息请关注应届毕业生网!

2017年职称英语考试理工类补全短文练习

  职称英语理工类补全短文练习一

  Success Stories

  One of the most successful fashion companies in the world is Benetton.The Benetton family opened their first shop in Italy in 1968.(46) Benetton followed four marketing principles in order to achieve their success.

  The first principle is Consumer Concept.To build a successful business,you have to develop products around things people value,especially quality.(47) He created clothes to match people's wants: the style is casual;the colors and patterns are bold;and the quality is excellent.

  The System Link is another feature of good marketing.For Benetton,this means waiting to get information about what customers like and what they dislike before making the clothes.

  (48)The Information Link means making sure the company responds quickly to people's demands.(49) This information is then sent to the main office in Italy.Benetton can use this information to identify popular products and to continue making them;it can also identify less popular products and stop making them.

  A final important marketing principle is the Retail Link.There are Benentton stores in countries around the world.All the stores have the same clothing,the same window displays,and the same approach to sales.(50)

  The things people like about Benetton stores are that the quality is always high and the prices are generally low.And that spells success.

  A.The founder of Benetton began by asking people what they wanted.

  B.There used to be a good reason for this.

  C.When something is sold at a Benetton store,the store records information about the type,size,and color of the item.

  D.Today,there are Benetton shops in major cities all over the world.

  E.This means that customers can go into any Benetton store in the world and be sure of what they are buying.

  F.In other words,Benetton's clothes are made to order.

  答案:DAFCE

  职称英语理工类补全短文练习二

  How to Interview People

  Interviewing (采访) is one of those skills that you can only get better at.You will never again feel so ill at ease as when you try it for the first time,and probably you'll never feel entirely comfortable trying to get from another person answers that he or she may be too shy to reveal.

  (46) The rest is instinct,which can all be learned with experience.

  The basic tools for an interview are paper and two or three well-sharpened pencils.But keep your notebook or paper out of sight until you need it.There's nothing less likely to relax a person than the arrival of someone with a note-taking pad.(47) Take a while just to chat,judging what sort of person you're dealing with,getting him or her to trust you.

  Never go into an interview without doing whatever homework you can.If you are interviewing a town official,know his voting record.If it's an actor,know what plays he has been in.(48)

  Many beginning interviewers are afraid that they are forcing the other person to answer questions and have no right to inquire about his personal secrets.(49) Unless the person really hates being interviewed,he is delighted that somebody wants to interview him.Most men and women lead lives that are uninteresting,and they grasp any chance to talk to an outsider who seems eager to listen.

  This doesn't necessarily mean that it will go well.In general you will be talking to people who have never been interviewed before,and they will get used to the process awkwardly,perhaps not giving you anything that you can use.(50) You will both even begin to enjoy it - proof that you aren't forcing your victim to do something he doesn't really want to.

  A.Come back another day; it will go better.

  B.But at least half of the skill is mechanical.

  C.As one philosopher interviewed in the film notes,they lack irony.

  D.You will not be liked if you inquire about facts that you could have learned in advance.

  E.This fear is almost 100 percent unnecessary.

  F.Both of you need time to get to know each other.

  答案:BFDEA

【职称英语考试理工类补全短文练习】相关文章:

2017年职称英语理工类A考试补全短文练习12-01

2017职称英语考试卫生类A级补全短文练习12-01

2017职称英语考试《卫生B》补全短文专项练习03-15

2017职称英语考试《综合C》补全短文专项练习03-15

2017职称英语理工类B级补全短文练习题03-17

2017年理工类职称英语C级试题补全短文专项练习12-03

2017年职称英语考试补全短文试题03-28

职称英语2016年理工类补全短文试题及答案12-05

职称英语补全短文综合B类练习题12-09